MKB Bedrijvensupport

MKB Bedrijvensupport

Referenties

Zo denken onze klanten over ons.

MKB Bedrijvensupport en Autorijschool JR

Toen ik wilde starten met Autorijschool JR, heb ik veel moeten leren.
Na 30 jaar loondienst, waar altijd voor je werd gedacht, brak er een periode aan dat ik zelf moest nadenken.
Adminstratie van de boekhouding, reclame maken, netwerken enz. Er komt als startende ondernemer veel op je af en soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Via de huis aan huis reclame kwam er een folder binnen van MKB Bedrijvensupport, waarin stond dat zij startende ondernemers begeleiden en hulp kunnen bieden bij het maken van een ondernemersplan.
Omdat ik Edwin Boomstra wel eens tegen was gekomen (bij school, tijdens de zwemles van de kinderen), heb ik de flyer bewaard en op het moment dat ik wilde starten met Autorijschool JR, ben ik het MKB Bedrijvensupport kantoor binnengestapt. Een laagdrempelig kantoor waar je gewoon naar binnen kunt lopen.

Vanaf het eerste moment dat ik daar binnenstapte had ik een goed gevoel over een samenwerking, dankzij de betrokkenheid en enthousiasme die Edwin vanaf het eerste moment uitstraalde.
Het afgelopen jaar heb ik hem leren kennen als een zeer bevlogen, energieke man vol ideeën.
Edwin is voor mij de coach waar ik altijd terecht kan en die mij een luisterend oor biedt. Hij denkt met mij mee en helpt mij om mijzelf als Autorijschool JR te promoten.
Hij geeft mij vaak goede tips zoals bijvoorbeeld de tip om een reclamebord of een vlag bij mijn huis te plaatsen, om de mensen duidelijk te maken dat op mijn huisadres Autorijschool JR is gevestigd.

Autorijschool JR

Autorijschool JR is nu een jaar verder en in dit jaar heb ik, dankzij Edwin, steeds meer geleerd hoe je als ondernemer moet denken.
Ik hoop nog heel lang met MKB Bedrijvensupport en Edwin samen te kunnen werken.

Jan Rienk de Jonge
Autorijschool JR Veendam

Website Autorijschool JR Veendam

Ondernemen en mijn dromen waarmaken.

Mijn beste eerste stap Edwin Boomstra bellen. Prettig, correct, duidelijke en eerlijk zakendoen.
Met behulp van Edwin heb ik mijn eerste ondernemingsplan gemaakt.
Een serieus persoon die meedenkt en oplossingen aandraagt.
Ik ben verzekerd van goede adviezen en ontvang altijd kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Natatia Caupain

Doekharan Ontwerp & Bouwtechniek

Rajesh Doekharan

Mijn naam is Rajesh Doekharan en ik ben sinds december 2011 zelfstandig ondernemer. Mijn bedrijf heet Doekharan Ontwerp & Bouwtechniek.
Ik heb het geluk dat ik Edwin Boomstra al sinds de lagere school ken.
Het starten van eigen onderneming was niet echt een gemakkelijke opgave voor mij, immers er waren veel zaken onduidelijk voor mij. Tevens was er een bepaalde mate van onzekerheid om daadwerkelijk de knoop door te hakken.
Edwin heeft behoorlijk wat tijd voor mij vrijgemaakt om mij goed te informeren. Hij is een echte motivator en zal je steunen wanneer je het niet ziet zitten. Edwin heeft mij geholpen om de juiste beslissing te nemen.
Daarnaast is Edwin eerlijk met name over je sterke punten maar ook je zwakke punten. Verder heeft Edwin een bijzonder groot netwerk waar je deel van uit maakt.
Mijn boekhouding laat ik door SAB accountants doen want dan weet ik dat het goed zit.

Rajesh Doekharan
Doekharan Ontwerp & Bouwtechniek

Doekharan Ontwerp & Bouwtechniek

Van Beetz | Vormgeving (huisstijl, drukwerk en website)

Edwin is zeer bevlogen en betrokken ondernemerscoach. Zijn deur staat altijd open. Geen 'uurtje factuurtje'- mentaliteit. Daarnaast is Edwin een zeer goede Netwerker. Gewoon een topper om mee samen te werken.

8 april 2015, Marcel van Beetz

Huis van Diensten

Soms moet men even aan elkaar wennen. Bij Edwin heb ik geen tijd nodig gehad om te wennen, hetgeen wederzijds was denk ik. Naast zijn kennis en kunde op zijn vakgebied heeft Edwin de eigenschap om met (bijna) iedereen op een prettige manier, mét humor, te kunnen sparren... zonder een 'allemans vriend' te zijn of druk uit te oefenen.
Aanbeveling? neem gewoon eens contact met hem op, dan kun je het zelf ervaren.

2 oktober 2015, Dineke Bazuin was een klant van Edwin Boomstra

Social Media | Websites | on-line marketing

Meedenken met de klant, out-of-the-box denken en gedrevenheid zijn denk ik wel de belangrijkste kernwaarden waarom ik Edwin zou willen aanbevelen. Daarnaast leveren ze als bedrijf de kwaliteit die je verwacht van een kantoor als SAB accountants.

13 augustus 2015, Hans Deuze was een klant van Edwin Boomstra

Owner - KRMT bij Dalsheim Hammega makelaars Groningen

Edwin is (net als zijn hele team) een vakkundig specialist. Hij is pro-actief en zorgt dat wij ook de puntjes op de i zetten. Afspraken worden nagekomen. Ik zou SAB zeker aanbevelen bij anderen.

14 april 2015, Martin Hammega was een klant van Edwin Boomstra

Rijinstructeur

"Deze heer is van vele markten thuis! Kan goed met zijn klanten opschieten, is relaxed in omgang met cliënten. Wilt u een betrouwbare accountant? Kan ik deze van harte aan bevelen.

9 april 2015, Tinus Strijk was een klant van Edwin Boomstra

Zelfstandig Hulpverlener - Personal Care for You

Edwin Boomstra heeft het hart op de goede plek zitten, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak! Edwin ziet altijd kansen om mensen aan elkaar te verbinden en is enorm gedreven en enthousiast. Dit werkt ontzettend aanstekelijk en werkt fantastisch bij brainstormsessies! Kortom: hij helpt je verder!

8 april 2015, Miranda Bos-van der Veen

Ontwikkelen van ondernemerscompetenties

Edwin is een ondernemer met een groot sociaal hart. Betrokken en weet wat ondernemen is. Daarnaast is het een stevige netwerker waar je echt wat aan hebt.

11 augustus 2014, Jeroen Eggink werkte bij een ander bedrijf tijdens de samenwerking met Edwin Boomstra bij SAB Accountants & Adviseurs Den Helder, Assen,Veendam en MKB BEDRIJVENSUPPORT

Begeleider, kindercoach en trainer bij 'Ik ben een regenboog, coaching & training'

Edwin Boomstra is een heel enthousiast persoon die mensen goed kan motiveren en stimuleren. Hij kijkt verder dan de standaardkaders en komt daardoor met originele ideeën.

20 mei 2014, Renate Leeuwerke was een klant van Edwin Boomstra

Construction Manager

Edwin heb ik leren kennen als een hardwerkende organisator met hart voor het vak en met een gedrevenheid om zijn doelen en de doelen van zijn cliënten te bereiken.
Hij is voor mij de uitermate geschikt persoon om te schermen en brainstormen over mijn zakelijke bezigheden. Edwin is recht door zee en een no-nonsens persoon.
Maar ook voor edwin geld "achter een sterke man staat een nog sterkere vrouw." Ik hoop nog op een lange samenwerking met Edwin en Petra.

30 januari 2014, Menno Geschiere was een klant van Edwin Boomstra

Eigenaar van Het Geheime Wapen Tekstschrijvers

Edwin Boomstra beschikt over het talent om de wereld van de accountancy in heldere taal begrijpelijk te maken. Ik heb hem leren kennen als een man die met een aanstekelijk enthousiasme met de ondernemer meedenkt. Hij geeft me het gevoel samen te ondernemen. Sparren met deze adviseur geeft behalve goede inzichten ook altijd energie. Drie belangrijke highlights:
- altijd benaderbaar
- direct antwoord op vragen
- uitstekende verhouding prijs / kwaliteit
Ik kan hem iedere ondernemer van harte aanbevelen.

30 januari 2014 Nico Jan Van Hemel

Volg ons op Twitter
© mkbbedrijvensupport.nl